23948sdkhjf

Midtjysk producent af specialskovle udvider

Det går rigtig stærkt hos Kølkær Stål & Teknik for øjeblikket. Til Dagbladet Børsens gazellekåring strøg den midtjyske virksomhed ind på en 86. plads med en vækst i bruttoresultatet over de sidste fire år på knap 500 pct.

Kølkær Stål & Teknik er specialiseret i produktion af skovle til entreprenør- og betonmaskiner, og det har altså været en lukrativ niche de seneste år.

Faktisk så lukrativ, at det kniber med pladsen på fabrikken syd for Ikast. Derfor er man i gang med at bygge ekstra kvadratmeter, skriver Herning Folkeblad.

- Vi udvider. Vi har nu 1.000 kvadratmeter værksted, og det udvider vi til det dobbelte. Det går rigtig godt - faktisk har vi som regel hele tiden omkring 30 skovle på ordrelisten, så vi kan godt bruge mere plads for at kunne følge med, siger indehaver Sverre Frandsen til Herning Folkeblad.

Han startede virksomheden i 2014 som service- og reparationsvirksomhed for entreprenørmaskiner, men er altså i dag blevet decideret producent af entreprenørmateriel. Virksomheden har omkring 13 medarbejdere.

Originalartikel: https://www.herningfolkeblad.dk/artikel/f25e18fc-fdca-498f-b847-8bcd640fe0b8/

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096