23948sdkhjf

Syddanmarks bedste smede skal kåres

Kreativitet og teknik er i højsædet, når deltagere fra syv erhvervsskoler i Region Syddanmark dyster om at vinde titlen som Syddanmarks bedste smed og en plads til danmarksmesterskabet.
Det er ikke kun den regionale titel, der er på spil, når deltagerne mødes ved regionsmesterskaberne for smede. De kæmper også om en af de eftertragtede pladser til DM i Skills, erhvervsuddannelsernes danmarksmesterskab, der finder sted i Odense til januar.

Smedenes regionsmesterskab afholdes på Syddansk Erhvervsskole på Risingsvej 60 (hal 16) i Odense den 22. og 23. september, og afdelingschef Jens Lindbjerg glæder sig til at byde de unge deltagere velkommen.

- Vi er rigtig glade for, at regionsmesterskabet i år afholdes hos os på Syddansk Erhvervsskole. Alle er naturligvis velkomne til at komme og overvære konkurrencerne. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at kigge forbi og se de dygtige unge arbejde med deres fag, siger han.

Deltagere fra erhvervsskolerne i Svendborg, Århus, Kolding, Sønderborg, Herning, Kolding og naturligvis Syddansk Erhvervsskole skal i løbet af de to dage have afgjort, hvem der er regionens bedste smed.

Der skal fremstilles et hævet bålsted med grillindsats efter eget design, som vil blive bedømt på både idé og udførelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14