23948sdkhjf

NKT overvejer at sælge datterselskab

Man er nu gået i gang med at afsøge strategiske alternativer for NKT Flexibles, som man ejer 51 % af.
Siden 1999 har NKT Flexibles været drevet som et joint venture mellem NKT Holding (51 %) og Subsea 7 S.A. (49 %). I den periode har virksomheden udviklet en række offshore-produkter til brug for olie- og gasindustrien.

De opnåede resultater siden starten matcher den vision, der dannede grundlag for indgåelse af det nuværende joint venture for 12 år siden. Bestyrelserne i NKT Holding og Subsea 7 S.A. har derfor besluttet at igangsætte en formel proces, der skal undersøge de strategiske alternativer for den fremtidige udvikling af NKT Flexibles. Målet er at afprøve, om de nuværende ejere er de bedste til at forestå en sådan udvikling.

- NKT Holding og Subsea 7 S.A. ønsker at understrege, at den strategiske afsøgningsproces er i en indledende fase, hvilket henset til vilkårene på de finansielle markeder, betyder, at der ikke er nogen sikkerhed for, at processen vil føre til konkrete ændringer i den nuværende struktur; ligesom der heller ikke foreligger en fast tidsplan for afslutningen af processen, skriver NKT i en fondsbørsmeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093