23948sdkhjf

Exodraft i samarbejde med tysk skorstensproducent

Exodraft og Schiedel har indgået en samarbejdsaftale om markedsføring af komplementære produkter og løsninger.

Samarbejdet vil omfatte produktudvikling, prototyping, field tests og industrielt samarbejde, idet begge virksomheder søger at ramme både det residentielle og non-residentielle byggesegment med nye produkter og løsninger. Det skriver Exodraft i en pressemeddelelse.

I det residentielle segment skal samarbejdet udvikle en unik clean air-løsning, der kombinerer brændeovn, skorsten og elektrostatisk partikelfilter som et integreret system. Kombinationen gør, at man vil præsentere markedet for en skræddersyet løsning, der kan bortfiltrere de sundhedsskadelige ultrafine partikler i røggassen fra alle brændeovne og ildsteder - gamle som nye.

Systemet, baseret på Exodrafts elektrostatiske partikelfilter, skal nedbringe mængden af fine og ultrafine partikler med hele 90-95 pct. og endvidere reducere den samlede partikelmasse med 70-75 pct.

I det non-residentielle segment skal samarbejdet fokusere på markedsføringen af energieffektive varmegenvindingsenheder fra Exodraft kombineret med Schiedels stålskorstene.

Målet er at tilbyde effektive løsninger til genvinding af overskudsvarmen inden for en række industrier – herunder industrielle bagerier, drikke- og fødevareindustrier, vaske- og tørringsanlæg samt metalfabrikker – hvor det giver mening at omdanne spildvarme til brugbar energi.

- Jeg ser frem til samarbejdet med Schiedel, der med deres unikke erfaring og solide tilstedeværelse på det europæiske marked er en ideel samarbejdspartner for Exodraft i dette nye og spændende tiltag, der forhåbentlig kan være med til at sikre en renere og mere bæredygtig fremtid i henhold til FN’s verdensmål, siger Jørgen Andersen, administrerende direktør hos Exodraft.

- Selvom vi endnu er i den indledende fase af samarbejdet, ser jeg meget frem til denne rejse sammen. Schiedel og Exodraft er markedsledere inden for deres respektive områder, og med dette samarbejde forventer vi at kunne tilføre det europæiske marked nye avancerede løsninger, tilføjer Alessandro Cappellini, president hos Schiedel International   

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109