23948sdkhjf

HI 2011: Salling Plast vil fange metal-nørder

Salling Plast er med på HI for anden gang. Denne gang er der dog skruet op for markedsføringen i et forsøg på at lokke flere af virksomhedens kunder til at kigge forbi på messen.
HI 2011 startede med højt humør hos Salling Plast på Subsupplier-messen i hal J2. Plast-underleverandøren var også med på messen i 2009, men denne gang er der højere forventninger til udbyttet. Det skyldes dog ikke, at det er blevet bedre tider i industrien, men snarere at den nordjyske virksomhed i år har forberedt sig grundigere.

- Vi har større forventninger i år end sidste gang, men det skyldes mest at vi denne gang har gjort meget mere for at få det markedsført. Vi har inviteret rigtig mange kunder. De sidste 1½ måned har vi fx skrevet på alle vores fakturaer, at folk gerne må komme og besøge os, og på den måde har vi inviteret hundreder af kunder, forklarer salgschef Kenneth Gjørup.

Én god kunde er nok
Han er til gengæld ikke meget for at sætte konkrete mål for, hvornår messen har været en succes:

- Vi håber på at kunne få skabt nogle nye kontakter og også sælge lidt. Men vi er her primært for at møde vores kunder - også på en lidt uofficiel måde. Men det skal selvfølgelig give en eller anden form for afkast, ellers har det været spildt, siger salgsdirektøren.

- Men bare der kommer én god kunde, så er det hele betalt, og så er direktøren glad, tilføjer han med et smil.

Fokus på industrirørføring
Det er ikke nogen tilfældighed, at plast-leverandøren er at finde på en messe, som ellers er domineret af metalbranchen, for et af formålene med messen er at overbevise hardcore metal-brugere om, at plast er et reelt alternativ.

- Det er ikke kun relaterede kunder, vi går efter, men også nogen der ikke bruger plast nu. Det kan fx være virksomheder, der bruger rustfri rør nu, men som med fordel kan gå over til plast, fordi de ikke ruster, fortæller Kenneth Gjørup.

- Vi har meget fokus på industrien – højtemperaturprodukter, vandafledning, drikkevand, spildevandshåndtering – i det hele taget alt inden for industrirørføring, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082