23948sdkhjf

Siemens Gamesa har kig på konkurstruet konkurrent

Den tyske vindmølleproducent Senvion har offentliggjort i en pressemeddelelse, at man er i ”eksklusive, ikke-bindende forhandlinger” med Siemens Gamesa om at overtage dele af virksomheden.

Senvion er i store økonomiske problemer og erklærede sig i foråret for insolvent. Siden har virksomheden kæmpet for at undgå en konkurs.

Ifølge pressemeddelelsen er Siemens Gamesa interesseret i at købe udvalgte service- og onshore-aktiviteter i Europa af Senvion.

Aftalen er allerede godkendt af Senvions kreditorer, og parterne er nu i gang med de endelige forhandlinger, som ventes afsluttet inden udgangen af september.

- Dagens offentliggørelse betyder, at vi er tæt på at finde en sikker havn til markante dele af vores forretning og betydelige dele af vores medarbejderbase. Under disse svære omstændigheder er det positive nyheder. Når vi ser frem på de kommende uger, vil ledelsen fortsat gøre sit bedste for at finde den bedst mulige løsning for resten af forretningen, siger Yves Rannou, CEO hos Senvion.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219