23948sdkhjf

ISO-certificeringer til East Metal

East Metal og East Metal Trade er nu certificeret iht. ISO 9001 og EN/ISO 3834-2, som definerer fuldstændige kvalitetskrav til smeltesvejsning af metalliske materialer.
Gennem de sidste tre år har East Metal arbejdet målrettet på at implementere et kvalitetsstyringssystem – ikke for certifikatets skyld, men for at få indarbejdet procedurer og rutiner, så virksomheden til enhver tid kan stå inde for og dokumentere den kvalitet, der leveres til kunden.

- Det har været vigtigt i implementeringsprocessen at få medarbejdernes forståelse for kvalitet, og der er brugt meget tid på uddannelse og træning på alle niveauer. Svejsedelen valgte vi at medtage, da svejsning udgør en væsentlig del af vores produktion, og vi har høje krav til dokumentation og sporbarhed fra vore kunder, skriver East Metal i en pressemeddelelse.

Også fokus på arbejdsmiljø
For East Metal Trade er det vigtigt, at der ikke sås tvivl om kvaliteten, blot fordi produktionen er beliggende i Letland, og man ser derfor certifikatet som et bevis på, at man er konkurrencedygtige, ikke kun på pris, men også på kvalitet.

- Internt har certificeringen betydet, at vi har fået øjnene op for vigtigheden af at være på forkant med uddannelse og ansættelse. Vi tænker hele tiden fremad og arbejder konstant med løbende forbedringer, skriver East Metal.

Næste skridt er forbedring af miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø, men det er endnu ikke besluttet, om East Metal skal certificeres iht. ISO 14001 og ISO 18001. Det vigtigste for virksomheden er, at der kommer fokus på sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, så alle former for ulykker undgås. I arbejdet med sikkerhed og miljø vil det ligeledes være uddannelse af medarbejdere, der sættes i fokus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094