23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny vice president i Force Technology

Thomas Ohm er tiltrådt som vice president for Product Compliance i Force Technology.

Han kommer til Force Technology fra en stilling som administrerende direktør i Loxam. Inden da var han i mere end 10 år administrerende direktør i Kone A/S. Han har desuden haft ledelsesroller i TDC Solutions, Invensys APV, GN NetTest og Hewlett-Packard.

- Med Thomas i spidsen for vores Product Compliance-team og faciliteter styrker vi yderligere vores indsats for, at særligt den danske industri kan fastholde en konkurrencedygtig og højteknologisk udvikling og produktion i Danmark, fortæller Juan Farré, CTO i Force Technology om valget af Thomas Ohm.

Thomas Ohm glæder sig til den nye udfordring:

- Jeg glæder mig til at fortsætte den meget positive udvikling, som Product Compliance har været inde i. Vi spiller en vigtig rolle for blandt andet danske elektronik- og apparatudviklere, som kan komme til uvildig rådgivning hos medarbejdere med dybe faglige kompetencer og til test i faciliteter, der er afgørende for at kunne opnå en teknisk dokumentation og godkendelse. Den position indeholder et endnu større potentiale, som jeg i dialog med kunder og partnere ønsker at forløse, siger han.

Force Technology åbnede 27. august et helt nyt laboratorium for Product Compliance i Århus. Det nye laboratorium indeholder en række testfaciliteter til prøvning af de klimatiske og miljømæssige påvirkninger på elektronikprodukter og deraf sikre deres pålidelighed og kvalitet.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094