23948sdkhjf

Det sker: Workshops med ny viden til producenter af fødevareudstyr

International konference løfter nu sløret for en række workshops, der er målrettet udstyrsproducenter og er vigtige for fødevareindustrien.
Programmet for en række spændende workshops på konferencen ”Food Processing Hygiene – Future demands from Market and Authorities” ligger nu klar.

- Vi har valgt at dække emner, der har særlig betydning for virksomheder, der udvikler og producerer udstyr til produktion af fødevarer. Konferencen er en oplagt mulighed for at få den nyeste viden på områder af stor betydning for konkurrencedygtigheden, siger forretningsfører Jon Kold fra Stålcentrum, der er initiativtager til konferencen, som arrangeres i samarbejde med Syddansk Vækstforum, EHEDG, FoodNetwork, Enterprise Europe Network samt Forsknings- og Innovationsstyrelsen.

Blandt andet vil deltagerne kunne høre om de formelle krav til fødevareudstyr fra Maskindirektivet samt EU’s krav til sporbarhed af fødevarekontaktmaterialer og GMP-reglerne.
Hertil kommer workshops om brug af robotter i fødevareindustrien, brug af plastmaterialer i stedet for stål, online/real-time analyse ved fødevareproduktion, samspillet mellem mikroorganismer og udstyr samt nye konstruktionsmaterialer.

- Der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Vi lægger vægt på, at der netop er tale om workshops præget af dialog, siger Jon Kold.

Det er gratis for konferencedeltagerne at hente nye viden ved workshop-deltagelse.

”Food Processing Hygiene – Future demands from Market and Authorities ” finder sted den 21. og 22. november 2011på Comwell Hotel Kolding.

Det er muligt at opnå en særlig lav pris ved tilmelding senest den 23. august 2011.

Se mere om både konferencen, det spændende program og de interessante workshops på konferencens hjemmeside: www.conferencemanager.dk/processing-hygiene .


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094