23948sdkhjf

HI 2011: Nordic Bolting Alliance for første gang samlet på messe i Danmark

Det tekniske forum om korrekt tilspænding af bolte kaldet Nordic Bolting Allliance vil for første gang være samlet på en stand i Danmark ved HI 2011. De tre virksomheder på K8201 er Arvid Nilsson, Hytord v/KK International og Diatom A/S, som repræsenterer Molykote.
NBA – Nordic Bolting Alliance har igennem flere år været markedsført i Sverige og Norge under navnet Flangetech og med deltagelse af fire virksomheder. Sidste år blev det tekniske forum om ”korrekt tilspænding af bolte” omdøbt til ”Nordic Bolting Alliance”, hvorefter i Danmark indtrådte Diatom A/S i samarbejdet ved stiftelsen ved starten af 2011.

Herefter er der holdt adskillige møder mellem virksomhederne for at blive enig om, hvordan konceptet skulle tilpasses danske forhold, hvor virksomhederne blandt andet satser på en stand ved HI 2011 under koordinering af marketingchef Sten Skjoldborg fra Diatom A/S.

Standen, som er på 48 m2 vil være placeret lige ved siden af Diatom’s stand på 96 m2, hvilket betyder, at det samlet vil være det største område i hal K ud over Opfinder- og Innovationstorvet.

Fokus på NBA’s stand vil selvfølgelig være ”korrekt tilspænding af bolte”, hvor Hytorc vil gennemføre demonstrationer med hydraulisk moment- og tilspændingsværktøj, Arvid Nilsson vil vise test af boltsamlinger og Diatom A/S viser påføringsmetoder af smøremidler og informerer om, hvorledes man vælger det rigtige smøremiddel samt udleverer uddybende materiale om emnet.

Diatom A/S arbejder desuden på at kunne fremvise en automatisk løsning for korrekt smøring af store bolte specielt udarbejdet til kunder inden for vindenergi.

Arvid Nilsson A/S stiller med ekstra mandskab således, at man er sikker på at kunne få sig en god snak om korrekt valg af befæstelsesmateriale. Hele området vil være præget af et meget stort vægbanner, beachbannere, bar, samtaleborde, fest og farver, hvilket understreges af de 6 stjernemarkeringer Diatom A/S har fået tildelt på deres egen stand, som ligger lige foran K8201, og hvor der også vil være rigtig mange demonstrationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078