23948sdkhjf

HI 2011: Dafa Sound er lyden af industriel performance

På HI 2011 skruer Dafa op for et nyt og bredt sortiment til lyddæmpning. På messen introducerer virksomheden sine styrker og kompetencer med det nye forretningskoncept: Dafa Sound.
Begrebet komfort er bredt og omfatter mange forskellige elementer. Og det er et begreb, der får større og større betydning for alle typer af industrielle producenter – uanset om produkterne anvendes i private hjem, på arbejdspladsen eller udgør et større anlæg, er til maskin- og procesindustri eller som en bygningsdel.

Et af de områder inden for komfort begrebet, som både private og professionelle forbrugere stiller krav til, er lyd. Alle ønsker sig løsninger, der lydmæssigt føles og opleves komfortable. Endvidere spiller de skærpede krav fra lovgivningen vedrørende lyd en større og større rolle. Derfor er flere og flere producenter af alle typer af udstyr bevidste om og optaget af deres produkters lydmæssige egenskaber.

Industriel støj- og vibrationsdæmpning
Det er netop den slags opgaver, som Dafa Sound kan bidrage med at løse. Overordnet er produkterne i Dafa Sound beregnet til at optimere lydabsorption, lydisolering, strukturlyddæmpning eller en kombination af de tre områder.

Dafa Sound-konceptet består af tre elementer. Dels et bredt sortiment af produkter og råvarer i skum, gummi og plast, der med hver sine egenskaber eller i kombination med hinanden er basis for at udvikle individuelle kundetilpassede løsninger. Dels Dafa’s medarbejderes indsigt og viden om lyd og ikke mindst evnerne til at forstå og forholde sig til konkrete udfordringer med lyd. Sidst men ikke mindst er virksomhedens omfattende produktionsapparat, der består af de nyeste og mest avancerede robotstyrede maskiner og processer, et væsentligt parameter. Det sikrer, at Dafa kan levere konkurrencedygtige løsninger, der er attraktive for industriens producenter.

Dafa Sound skal ses som et koncept, hvor nøgleordene er samarbejde og udvikling for at styrke kundernes konkurrencekraft – enten i form af forbedrede lydegenskaber eller i form af optimerede produktionsprocesser.

Eksempler synliggør kvaliteterne
Ud over Dafa Sound præsenterer Dafa også sine produkter og løsninger til tætning og beskyttelse på HI 2011. Og det gør de på en indbydende måde med flere eksempler på kundecases, der har bidraget til en forbedring af produkterne eller processerne hos Dafa’s industrikunder. Desuden bliver der rig lejlighed til at se og røre ved basis-produkterne, hvor kunderne selv kan mærke og opleve de forskellige egenskaber ved skum-, gummi- og plastprodukterne.
Læs mere om: DAFA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078