23948sdkhjf

Cleentek udvider med ultralydsanlæg

Cleentek, der er salgsselskab for Hesø, skal fremover varetage interesserne for den italienske producent Novatec S.r.L. i flere europæiske lande, herunder også Danmark. Det oplyser Cleentek i en pressemeddelelse.

Som en del af aftalen lancerer man sin egen produktlinje af ultralydsvaskere, og direktør Kristian Pausgaard glæder sig over, at man nu kan tilbyde hele paletten inden for industriel vask og affedtning.

Ser stort potentiale
- Vi har flere nuværende kunder, som har efterspurgt ultralyd. Specielt til rensning af emner med høj tolerance. Det er et forretningsområde, vi vil fokusere målrettet på i fremtiden, og de første maskiner er allerede solgt. Samtidig giver det os mulighed for at komme ind til nye segmenter, siger han og uddyber, at blandt andet medicoindustrien er meget interessant i den sammenhæng.

Novatec har i forvejen en del løsninger installeret i de mere hygiejnekrævende brancher, men har de senere år primært koncentreret sig om USA og Asien. Derfor ser man fortsat et stort potentiale i Europa.

- Det gælder også i den europæiske metal- og aluminiumsindustri. Vi har i forvejen godt fat i Skandinavien, Tyskland og England med vores egne tromle- og gennemløbsvaskere, men nu får vi et ekstra ben at stå på. Det øger vores fleksibilitet, at vi kan tilbyde high-end ultralydsanlæg op til 9.000 liter som standard, siger Kristian Pausgaard.

Ny sales manager
I spidsen for det nye forretningsområde står en erfaren herre. Jens Alexander Lund får som nyansat sales manager i Cleentek det overordnede ansvar for ultralydsindsatsen. Den helt rigtige profil til jobbet, understreger Kristian Pausgaard.

- Han har kompetencerne og kender produkterne i forvejen. Jens har alle forudsætninger for at analysere kundens behov og sammensætte den rigtige løsning. At han også har et stort europæisk netværk, kan heller ikke ignoreres. Jeg er glad for at have ham med på holdet, siger han.

Serie i eget navn
I produktionen i Vejle vil man fortsat fokusere på konstruktion af traditionelle tromle- og gennemløbsvaskere til hele verden. Kristian Pausgaard har ingen ambitioner om selv at producere ultralydsvaskere i fremtiden, men ser frem til et tæt og langvarigt samarbejde med Novatec. Opbakningen fra italienerne fejler i hvert fald ikke noget.

- De vil gerne have en større markedsandel i Europa. De tøvede heller ikke, da vi foreslog en produktserie af ultralydsvaskere i Cleenteks navn. Det bliver mindre standardanlæg, som kan tage op til 600 liter, men det får en effekt markedsføringsmæssigt. Og garanteret også salgsmæssigt, slutter Kristian Pausgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094