23948sdkhjf

Hollændere overtager Dansk Ventil Center

Dansk Ventil Center A/S og DVC International ApS får en central placering i hollandske Eriks NV’s vækstplaner på det nordiske marked.
Inden for de sidste ti år har DVC opbygget en stærk position som leverandør af ventiler til danske industrivirksomheder og inden for salg af specialventiler til større internationale OEM-kunder. DVC beskæftiger 30 medarbejdere.

Eriks har med 4.900 medarbejdere og en omsætning på mere end 7,5 mia. kr. specialiseret sig i produktion af og handel med tekniske produkter til industrien. Selskabet har mere end 60 internationale selskaber, der arbejder i mere end 25 lande.

Rigtige tidspunkt at sælge
Bag salget til Eriks står DVC’s to grundlæggere, Henrik Aarup Svendsen og Ole Bjørn Jensen, som begge fortsætter i ledelsen af DVC under det nye ejerskab.

- Vi har bragt DVC op på et niveau, hvor virksomheden er en væsentlig spiller på det danske marked for ventiler til industrien, og vi har stigende OEM-salg til store internationale kunder, siger Henrik Aarup Svendsen og Ole Bjørn Jensen.

- For at være sikker på, at DVC kan udvikle sig yderligere og yde vores kunder en endnu bedre service baseret på et endnu bredere produktprogram, har vi fundet det hensigtsmæssigt at sælge til Eriks, uddyber de.

Central rolle
Med dette strategiske køb får Eriks adgang til det danske marked for ventiler til industrielt brug og til en række OEM-kunder uden for Danmark.

DVC kommer sammen med Valtor Offshore, som blev overtaget i december 2010, til at indgå i Eriks Scandinavia og danne platform for vækststrategien i Skandinavien.

Det betyder, at der gennem DVC kan introduceres en række af Eriks’ produkter i Skandinavien, mens DVC’s produkter kan introduceres til Eriks’ kunder på andre markeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094