23948sdkhjf

Samarbejde bærer frugt: Ventilleverandører lander fælles forhandling

1. januar indledte Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S et intenst samarbejde med fælles ledelse. Begge selskaber er en del af den svenske Armatec-koncern, og samarbejdet er et led i koncernens vækststrategi på det danske marked.

Nu har de to danske virksomheder så landet deres første fælles forhandling. Det drejer sig om ventiler fra finske Vexve.

- Det er til fjernvarmeindustrien. Det er et kendt brand i Danmark, og det passer godt ind i det, vi vil som virksomhed - at have et bredt og dybt produktprogram, fortæller Flemming Stig Hansen, business manager hos Dansk Ventil Center.

Stærkere samarbejdspartner

De finske produkter skal supplere et i forvejen omfattende program af ventiler.

- Det passer rigtig fint ind. I Dansk Ventil Center-regi er det en udbygning af produktprogrammet og lidt i retning af et segment, vi ikke har været så aktiv på. For Armatec er det kerneforretning og et supplement til det, Armatec har lavet de sidste 40 år. Armatec har produkter, som går i den retning, men det her er mere en stadfæstning af et brand, og det er et kvalitetsprodukt, forklarer administrerende direktør Jens Brammer.

Han understreger, at der er tale om et produkt i nordisk kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med den tekniske ydeevne. Netop derfor har han også store forventninger til salget.

- Vores forventninger er, at vi kan komme endnu bredere ind hos de kunder, vi allerede har, og at vi kan servicere dem endnu bedre, end vi gør i dag. Vi kan gøre det lettere for dem at handle, og dermed kan kunderne optimere på deres tidsforbrug, og de kan få en samarbejdspartner, som står endnu stærkere i markedet, siger Jens Brammer.

Kunderne vil både have dybden og bredden

Og det er vigtigt til stadighed at øge produktprogrammet i en tid, hvor kunderne har en tendens til at søge mod færre leverandører, understreger Flemming Stig Hansen.

- Det er den tendens, vi også ser. Kunderne vil både have bredden og dybden, og man prøver at få en leverandør, der kan dække så meget som muligt, uden at det går ud over dybden, og det er det, hele den her konsolidering er en del af, siger han.

Det er også en tendens, han mener, kan ses blandt ventilproducenterne, som bliver stadigt mere grundige, når der udpeges samarbejdspartnere.

Netop derfor har det tættere samarbejde med Dansk Ventil Center været en vigtig brik i at lande forhandlingen fra Vexve.

- Vi får nogle flere muskler at spille med. Det var også derfor, Vexve syntes, vi var interessant som partner. Vi er relativt stærke inden for vores område, slutter Flemming Stig Hansen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079