23948sdkhjf

Armatec og Dansk Ventil Center styrker samarbejdet

Efter mere end tre års fælles ejerskab i den svenske Armatec-koncern, og som led i en kommende vækststrategi, er det besluttet at styrke samarbejdet mellem de to danske selskaber i gruppen; Armatec A/S og Dansk Ventil Center A/S.

1. januar har man derfor fortaget en ledelseskonsolidering, så de to virksomheder nu får fælles ledelse.

Armatec er kendt for at løse tekniske og komplekse udfordringer i den tunge del af industrien, mens Dansk Ventil Center er en af de førende leverandører af konkurrencedygtige ventilløsninger.

Ved at samle styrkerne fra begge virksomheder er målet at imødekomme behovet for forskelligartede flow- og ventilløsninger på tværs af industrier – uanset om der er tale om hurtig levering af ventilkomponenter eller teknisk rådgivning.

- Begge virksomheder har i en årrække haft en opadgående vækstkurve, og de komplementerer hinanden med værdifuld ekspertise fra hver sin ende af vidensspektret, siger Jens Brammer, der via sin nye rolle som landedirektør forsætter som CEO i Armatec og overtager rollen som CEO for Dansk Ventil Center efter Michael Brinch Sørensen, der fortsætter som product management director i en ny oprettet position i Armatec-gruppen.

Til styrkelse af salgs- og forretningsudvikling har Dansk Ventil Center ansat Flemming Stig Hansen som business manager.

- Det her samarbejde er noget af det bedste, vi tager med os fra 2020, fordi vi samler værdifuld ekspertise og ressourcer fra begge virksomheder, og vi glæder os utroligt meget til at komme i gang med at videreudvikle og forbedre det nuværende setup for vores kunder, siger Flemming Stig Hansen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094