23948sdkhjf

Fynboer blandt Europas 10 mest interessante startups

Smooth Robotics, der har base i Odense, er blevet udvalgt af acceleratorprogrammet Robot Union som en af de 10 mest interessante europæiske robot-startups. Det skriver Finans.dk

Smooth Robotics har specialiseret sig i styresystemer til robotter til industrien. Deres system bygger på avanceret sensorteknologi, der sætter robotten i stand til at aflæse og gentage bevægelser, således at man kan vise robotten, hvad den skal gøre i stedet for at bruge tid på programmering.

Sammen med 19 andre startups blev Smooth Robotics i første omgang udvalgt til acceleratorprogrammet blandt mere end 200 ansøgere, og nu er Odense-virksomheden altså blandt de 10, der har imponeret dommerne mest.

Med udvælgelsen til denne næste fase i forløbet følger 120.000 euro i finansiering, ligesom de 10 virksomheder får adgang til førende europæiske testcentre inden for robotindustrien, og for Smooth Robotics kan det måske give det sidste rygstød mod markedet.

- Vi kan kun se det som endnu en blåstempling. Når et så stort og ambitiøst acceleratorprojekt som Robot Union ser et potentiale i os, må det være et godt tegn, som vi nu skal have omsat til en færdiggørelse af produktet, så det kan blive introduceret i markedet, siger Erik Mønster, administrerende direktør for Smooth Robotics til Finans.

Originalartikel: https://finans.dk/tech/ECE11167864/laerenemme-robotter-er-blandt-de-mest-lovende-startups-i-europa/?ctxref=forside

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08