23948sdkhjf

Overflade-messe er blevet mere international

Scandinavian Coating 2011: Overfladedage har gennemgået en forvandling. Den er flyttet fra Odense til København, satser i endnu højere grad på skandinaviske gæster og har skiftet navn til Scandinavian Coating.
Den mest slående forskel på dette års messe, og den der blev afholdt i Odense for to år siden, er, at der i messehallen i år tales en hel del mere svensk. Om det er, fordi messen er flyttet tættere på vores broderland, eller fordi markedsføringen hinsidan er intensiveret skal være usagt.

Til gengæld er meningerne mange omkring det nye setup. Nogle har fået længere til messen, mens andre har fået lettere ved at lokke svenske og norske kunder til at lægge vejen forbi. Metal Supply spurgte nogle af udstillerne, hvordan de har det med ændringerne.

Mere synergi
Hos Teknos har man slået to fluer med et smæk. Forud for messen har man valgt at samle virksomhedens salgsfolk fra Danmark, Norge og Sverige. Markedschef for virksomhedens metalafdeling, Henrik Hansen, er derfor begejstret for det nye messe-koncept.

- Jeg synes, at det giver en synergi, at vi nu har fået nordmændene og svenskerne med. Det er en helt anden messe. Det er blevet rigtig godt, siger han, og garanterer at Teknos også er at finde på Scandinavian Coating næste gang, hvis der holdes fast i konceptet.

Læs mere på Skandinavisk topmøde hos Teknos

Velvalgt med skandinavisk profil
Hos Wagner Industrial Solution Scandinavia har Niels Ole Larsen også bemærket, at der tales en hel del mere svensk på standene i år. Han tror, at det vil give nyt liv til messen, at profilen er blevet mere skandinavisk.

- Vi kan se, at der er kommet en del svenskere, og det er jo på grund af placeringen. Eneste minus ved at lægge den i København er jo, at der er længere for jyderne, forklarer Niels Ole Larsen.

Læs mere på Forrygende messestart hos Wagner

Foretrækker central placering
Jyderne var også savnet hos Scandi Supply, der netop har en del kunder blandt virksomheder i Jylland og på Fyn. Jan Warming så derfor hellere, at messen var blevet i Odense.

- Jeg tror, det er en dårlig ide at flytte til København. Odense er midt i landet, og det kan alle komme til. Og det der med at gøre det skandinavisk er ikke nødvendigvis en god ide, lyder det fra Jan Warming.

Læs mere på Jyder søges hos Scandi Supply

Læs flere artikler om Scandinavian Coating 2011:
Jyder søges hos Scandi Supply
Skandinavisk topmøde hos Teknos
Forrygende messestart hos Wagner
Overflade-guru til København
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082