23948sdkhjf

Scandinavian Coating rykker til nye rammer i København

Den 15.-16. marts 2023 er det atter tid til overflademesse i København

Forum i København kommer til at danne rammen om næste års overflademesse, Scandinavian Coating. Dermed skifter messen de vante rammer i Øksnehallen ud med nye.

Det er sjette gang, messen arrangeres, og traditionelt har den skiftet mellem København og Göteborg. De seneste par år er den dog blevet aflyst som følge af coronapandemien.

Salg af stande går udmærket

Den 15.-16. marts 2023 er den imidlertid tilbage.

- Interessen for messen er rekordstor, og salget af stande går udmærket, siger Björn Lindforss, projektleder for Scandinavian Coating.

- Det kan mærkes, at det er mange år siden, den nordiske branche har mødtes. En positiv trend er, at mange af de virksomheder, som booker nu, tager større stande, end de gjorde på den seneste messe i 2019, fortsætter han.

Interessen for messen er rekordstor, og salget af stande går udmærket Björn Lindforss, projektleder for Scandinavian Coating.

Mere international messe

Nogle af de virksomheder, som allerede har meldt deres ankomst, er Axalta, Akzo Nobel, Jotun, Teknos og Wagner.

Arrangørerne mærker også, at messen er blevet mere international, da flere virksomheder uden for Norden har booket stand.

- At det nu er et mere internationalt mødested kommer også til at præge konferenceprogrammet, siger Björn Lindforss.

- Vi ser frem til flere interessante, internationale talere med fokus på blandt andet automation og digitalisering, slutter han

Seneste messe i 2019 havde cirka 80 udstillere og deltagere fra 15 lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079