23948sdkhjf

Forrygende messestart hos Wagner

Scandinavian Coating 2011: Årets overflade-messe forløber over al forventning for den tyske leverandør af sprøjteudstyr.
- På baggrund af markedet lige nu har vi haft begrænsede forventninger til messen. Jeg vil ikke sige, at vores forventninger er blevet gjort til skamme, men starten her har været overraskende god. Vi har haft nogle gode besøg og har da også fået nogle småordrer og forespørgsler.

Sådan opsummerer Niels Ole Larsen situationen onsdag over middag på Wagner Industrial Solution Scandinavias stand på Scandinavian Coating 2011.

Flere svenskere
Wagner er fast inventar på overflademessen, og Niels Ole Larsen hilser skiftet fra dansk til skandinavisk messe velkommen. Han mener også, det er helt rigtigt set at flytte messen til København.

- Vi kan se, at der er kommet en del svenskere, og det er jo på grund af placeringen. Eneste minus ved at lægge den i København er jo, at der er længere for jyderne, forklarer Niels Ole Larsen, og tilføjer:

- Til gengæld tror jeg, at det er chancen for, at den kan overleve på længere sigt i Skandinavien.

Savner nye virksomheder
Til gengæld håber han, at flere virksomheder i overfladeindustrien i fremtiden vil bakke op om arrangementet.

- Når man ser sig omkring, må man desværre konstatere, at det igen er Tordenskjolds soldater, der stiller op. Der er ikke så mange nye spillere, selv om jeg da kan se et par stykker, som er kommet til siden Odense, siger Niels Ole Larsen.

Traditionen tro har Wagner Industrial Solution Scandinavia taget nogle af kerneprodukterne med på messen. Det betyder fokus på pulveranlæg og sprøjteudstyr, både 2K og 3K.

Læs flere artikler om Scandinavian Coating 2011:
Jyder søges hos Scandi Supply
Overflade-messe er blevet mere international
Skandinavisk topmøde hos Teknos
Overflade-guru til København
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094