23948sdkhjf

Jyder søges hos Scandi Supply

Scandinavian Coating 2011: Den fynske leverandør af brandmaling havde gerne set, at Scandinavian Coating var blevet i Odense.
Humøret fejlede ikke noget hos Scandi Supply onsdag ved middagstid. Til gengæld ventede de stadig på det store rykind, og besøgstallet de første timer havde ikke helt levet op til forventningerne.

- Indtil videre er der mange, der har været rundt at se på det hele, men vi har kun haft tre, som har vist interesse for os, som vi ikke kendte i forvejen, og det er simpelthen for lidt. Så har der selvfølgelig været nogle af vores faste kunder forbi også, siger Jan Warming fra Scandi Supply.

Ikke centralt nok
Han mener blandt andet at det skuffende besøgstal skyldes, at messen i år er blevet flyttet fra Odense Congress Center til Øksnehallen i hjertet af København

- Jeg tror, det er en dårlig ide at flytte til København. Odense er midt i landet, og det kan alle komme til. Og det der med at gøre det skandinavisk er ikke nødvendigvis en god ide, forklarer Jan Warming, og fortsætter:

- Der ligger mange lakerings- og malingsvirksomheder i Jylland og på Fyn, og dem mangler vi her. Der er langt mellem jyder og fynboer her på messen.

Miljøet i centrum
Han tilføjer, at også mange af de store industrivirksomheder, der bruger overfladebehandlingsløsninger, har hjemme i det jyske.

På årets messe har Scandi Supply fokus på en række kendte produkter inden for specielt brandmaling.

- Vi har fokus på vores Nullfire brandmaling – både BS30, 60, 90 og 120 – som er specielt udviklet til brandbeskyttelse af indvendige stålkonstruktioner. Malingerne er vandbaserede og udviklet til at påføre i lukkede bygninger, så vi har også fokus på miljø, siger Jan Warming og tilføjer, at de også har løsninger med til fx træ.

Læs flere artikler om Scandinavian Coating 2011:
Overflade-messe er blevet mere international
Skandinavisk topmøde hos Teknos
Forrygende messestart hos Wagner
Overflade-guru til København
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126