23948sdkhjf

Ingen interessekonflikt i Industritekniker.nu

Henning Dam kan godt stå i spidsen for Industritekniker.nu, samtidig med at han er direktør og medejer af MJC Metal, mener bestyrelsesformanden

Det kan på ingen måde give en interessekonflikt, at Henning Dam både er direktør for MJC Metal og står i spidsen for Industritekniker.nu, siger bestyrelsesformand for Industritekniker.nu, administrerende direktør Lars Lynge, fra Yamazaki Mazak Danmark.

Han har kendt Henning Dam i mange år og tror fuldt og fast på, at Henning Dam kan adskille tingene.

- Henning Dam brænder virkelig for arbejdet i Industritekniker.nu. Det ændrer ikke på noget, at han nu er blevet medejer af en virksomhed, som er i konkurrence med mange af de underleverandører, der findes i de forskellige supportteams. Han har min opbakning, siger Lars Lynge.

Ifølge Lars Lynge har Henning Dam en professionel tilgang til opgaverne og arbejder i Industritekniker.nu på branchens vegne. Han er en arbejdshest, som ikke går hjem klokken 16.

- Ingen stillede spørgsmålstegn ved det, da Henning Dam tidligere var direktør i Flextek og samtidig varetog opgaverne i Industritekniker.nu, tilføjer Lars Lynge og forklarer, at Henning Dam fremover opererer med en ny arbejdsfordeling.

Tre dage hos MJC Metal i Esbjerg og to dage og 20 timer i Industritekniker.nu. Til gengæld dropper Henning Dam fuldstændig sine konsulentopgaver.

Antallet af medlemsvirksomheder i de forskellige supportteams ligger på 110. Kredsen af supportteams er senest blevet udvidet med Roskilde og Esbjerg. Efter planen er Århus næste supportteam.

Nu med rollemodeller
Programmet for Industritekniker.nu byder resten af året på cirka 20 uddannelsesmesser rundt om i landet. Derudover er der i den periode planlagt seks-otte skolearrangementer.

I sidste weekend præsenterede Industritekniker.nu sit korps af såkaldte rollemodeller på et weekendseminar i Vingsted Centret. Det er unge mennesker, som er i gang med uddannelsen, og som skal virke som ambassadører for uddannelsen.

Lars Lynge fortæller videre, at Industritekniker.nu med midlerne fra Nordea-fonden har oprettet en 20 timers sekretariatsfunktion i lokalerne hos Dansk Produktions Univers (DPU) i Hedensted. Målet på sigt er at ansætte en person på fuld tid til at varetage alle funktioner.

- Den nye ordning med de 20 timer betyder kort fortalt, at Henning Dam får mere tid til at mødes med medlemsvirksomheder og til at rekruttere nye medlemsvirksomheder, siger Lars Lynge.

Den årlige generalforsamling i Industritekniker.nu afholdes den 12. november på adressen hos DPU i Hedensted.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126