23948sdkhjf

Børsmillioner skal gøre teknologifirmas produkt lækkert

Scape Technologies har fået styr på teknologien, nu har firmaet to fokusområder

Endnu et firma med rødder i det fynske barsler med vækstplaner. Scape Technologies, som har udviklet et system til 3D vision bin-picking, har annonceret en forestående børsentré. 35 mio. kr. vil firmaet hente via en børsnotering på den danske minibørs First North.  

Nu løfter firmaets administrerende direktør, Søren Bøving-Andersen, sløret for, hvilke to punkter børsmillionerne skal bruges til. Det skriver Fyens Amts Avis. 

- Nu har vi styr på teknologien, og næste skridt er at give den en lækker indpakning, forklarer Søren Bøving-Andersen til avisen med henvisning til interfacet til Scape Technoogies robotstyrings-software. 

Partnerskab med integratorerne
Opbygning af en salgs- og serviceorganisation er det andet indsatsområde. I bestræbelserne er partnerskaber med underleverandørerne til bilindustrien, robotintegratorerne, centralt. 

Ifølge Søren Bøving-Andersen har der været interesse fra kunder med 300 potentielle projekter. For nuværende har Scape Technologies solgt 75 projekter. Kundelisten tæller Ford og ejer af dækfirmaet Continental, Schaeffler. 

Scape Technologies havde et underskud før skat på 11 mio. kr. sidste år. I 2016 var minusset på 4 mio. kr. før skat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.182