23948sdkhjf

Sjølund på opkøb

Sjølund Group fortsætter sin globale vækst og køber alle aktier i det estiske selskab Cutform OÜ. Virksomheden, der har hjemme i Tallinn, har cirka 100 medarbejdere og er specialeret inden for fremstilling og bearbejdning af emner i stål og aluminium i høj kvalitet.

- Vi har som en del af vores globale vækstplan søgt efter en virksomhed med kompetencer inden for fremstilling og maskinbearbejdning, og som kan dokumentere høj kvalitet i både produktion og logistik kombineret med et konkurrencedygtigt omkostningsniveau, og det har vi fundet med Cutform, udtaler CEO i Sjølund Group, Søren Ravn Jensen, i en pressemeddelelse.

- Vi oplever i stigende grad et ønske fra vores kunder om færre leverandører, som kan mere, og med Cutform vil vi netop kunne tilbyde sådanne bredere løsninger til både eksisterende og nye kunder, fortsætter Søren Ravn Jensen.

Cutform blev etableret i 2011 og har siden oplevet en kraftig og profitabel vækst inden for særligt vindindustrien. Direktør og tidligere medejer af Cutform, Jason Clark, udtaler:

- Den videre udvikling af Cutform fra vores eksisterende stærke position som leverandør til vindindustrien kræver adgang til nye markeder i andre brancher og geografier. Som en del af Sjølund Group får vi netop denne adgang og bliver et centralt element i en global vækststrategi. Det ser vi meget frem til.

Cutform integreres som selvstændig juridisk enhed i Sjølund Group under daglig ledelse af Jason Clark og fortsat under navnet Cutform OÜ.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125