23948sdkhjf

Endnu en svensk ordre til Q-System

Essity Hygiene and Health har lagt en ordre ved Q-System, der skal hjælpe dem med at erstatte en stor del af deres eksisterende transportanlæg

Den beslutning er taget på baggrund af, at det eksisterende anlæg er blevet så gammelt, at det ikke kunne garantere palleflowet i produktionen. Anlægget transporterer paller både fra deres egen produktion til deres højlager, samt paller, der ankommer med tog og lastbil, som skal opbevares i højlageret.

Q-System Averige har fået grønt lys til at levere dette komplekse banesystem, der skal installeres i efteråret 2018.

- Vi er meget stolte og glade for, at vi har tillid til at levere dette banesystem, siger Göran Svanberg, administrerende direktør for Q-System Sverige.

- En af de store udfordringer i projektet er, at man gerne vil beholde nogle af de eksisterende baner og erstatte resten, hvilket betyder at alle sektioner skal skræddersys og tilpasses, så de matcher det eksisterende anlæg. Vi skal også levere og erstatte en vertikalhejs, da en stor del af palleflowet starter på en etage og skal op på højlageret.

- Den næste udfordring er, at selve montagen skal foregå, mens produktionen kører, hvilket stiller store krav til os under montagen og idriftsættelsen. Der er seks højlagerkraner, der fodres med 200 paller i timen fra anlægget, og her kan man kun stoppe én kran ad gangen grundet det høje palleflow. Her må intet gå galt, og vi må sikre, at vi kan udskifte den gamle med den nye på én dag.

- Q-System leverer mekanikken og har ansvaret for montagehåndtering i tæt samarbejde med Essity, som vil ansætte eksterne leverandører til styringen og hjælp til montagen til Q-System, slutter Göran Svanberg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094