23948sdkhjf

Stor millionordre til Skiold

Den nordjyske producent af landbrugsudstyr har sammen med & Hanh Phuc Rice Jsc. underskrevet en kontrakt på et tocifret millionbeløb på opførelse af det største paddy rishåndterings- og opbevaringsanlæg nogensinde bygget i Vietnam.

Hanh Phuc Rice Jsc er et datterselskab af Tan Long Group, der er blandt de største inden for mineraler og landbrugsproduktion i Vietnam.

Det nye anlæg skal bidrage til at eliminere spild af ressourcer. Skiold leverer håndterings- og opbevaringsanlægget inklusive losseanordning, rensemaskine, buffersilo med beluftning, 40 siloer (hver 4.731 m3) og transportløsninger til hele anlægget.

Årligt vil anlægget behandle 120.000 tons ris med mulighed for udvidelse op til 240.000 tons ris, hvilket gør det til ét af de største projekter for Skiold i Asien, og det største ris håndterings- og opbevaringsanlæg, der nogensinde er bygget i Vietnam.

Ris er en vigtig basisfødevare og et vigtigt levebrød for mange landmænd i Vietnam, og spildet i risproduktionen anslås at udgøre 10-37 procent. Det skyldes hovedsageligt ineffektive høstteknikker, forældede lager- og kølefaciliteter samt vanskelige klimaforhold og en dårlig infrastruktur.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109