23948sdkhjf

Det sker: Festo tager på landsturné med kørende udstilling

I ugerne 12-14 kan man opleve Festo på landevejene og hos virksomheder rundt om i landet.
Festo har indrettet en lastbil til et kørende eksperimentarium og showroom, som fra slutningen af marts tager på turné rundt i Danmark. Her skal de seneste automations- og styringsteknologier i løbet af tre uger vises frem for danske produktionsvirksomheder og maskinbyggere.

Bilen, som Festo kalder Technoferium, har en udfoldelig pavillon, og den kan rumme op til 40 mennesker. Den er spækket med udstyr, som på en interaktiv måde viser gæsterne Festos tilgang til effektiv automation, og der er faciliteter til seminarer, møder og udstilling. På den måde kan nye og eksisterende kunder opleve Festo’s teknologier ude hos sig selv.

Messen kommer til kunderne
- Vores Technoferium er en måde at bringe vores teknologier helt ud til kunderne. Det giver en uformel stemning, og virksomhederne får mulighed for at møde både vores produktspecialister og salgsingeniører samtidig med, at de kan se produkter og løsninger i aktion, siger Michael Puggaard Holst, der er marketingchef hos Festo.

I år vil Festo have fokus på at præsentere funktionsintegration med automationsplatformen CPX samt forskellige løsninger til elektrisk og pneumatisk håndtering kaldet mechatronic motion solutions.

Festo’s Technoferium vil både besøge en række udvalgte kunder landet over og også invitere til åbne arrangementer, hvor alle er velkomne. I Odense, hvor man har et fællesarrangement med Teknologisk Institut, Center for Robotteknologi, er der en særlig mulighed for samtidig at besøge det nye robotcenter. Her kan man opleve udviklingsprojekter med robotter samt få rundvisning i det 1.100 kvadratmeter nye store hus.

Åbne arrangementer:
23.3.2011: Festo i Århus
1.4.2011: Teknologisk Institut Odense, Center for Robotteknologi
8.4.2011: Festo i Rødovre
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094