23948sdkhjf

Endnu en whisky-ordre til Skiold

Den nordjyske virksomhed er netop blevet færdig med den første etape af ordre hos Stauning whisky, og har samtidig meddelt, at man også har fået ordren på etape to. 

Første etape var et 40 tons/timen transportanlæg med redler og elevator, der transporterer kornet ind på maltgulvet, hvor kornet udblødes. Derefter transporteres det videre til tre styk 100 kubikmeter lagersiloer, samt transport via kopelevator, cleanredlere og snegle gennem en kværn og videre til to styk mæsketanke.

Etape to er etablering af lagersiloer til opbevaring af maltkorn, samt rensning af dette. Stauning Whisky har valgt at investere i en Skiold Damas Sigma-renser, som på sigt både skal bruges til forrensning på vej ind i lagersiloerne, men også til finrensning på vej ud igen. Sigma-renseren er en helt fantastisk renser, som øger hygiejnestandarden for afgrøderne, idet forekomsten af bakterier og svampe reduceres betragtelig.

Stauning Whisky har valgt at fuldende renselinjen ved køb af en Skiold Damas Hotyp, som er betegnelsen for en triør til længdesortering af kerner.

Ved hjælp af disse to maskiner vil der kunne renses, sorteres og udvælges de allerbedste og største kerner, som er mest velegnede til spiring og dermed give en bedre whiskyproduktion. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094