23948sdkhjf

All NRG styrker vindcenter i Århus

All NRG´s vinddivision samler store dele af sine aktiviteter i et nyt kraftcenter.

I løbet af sidste halvår 2017 har All NRG styrket organisationen på flere fremtrædende poster, og nu tages der yderlige et skridt på vejen mod at forblive en af Europas førende underleverandører af kvalificeret mandskab samt projekt- og serviceløsninger til vindindustrien. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- For yderlige at styrke vores position på markedet, samles vindaktiviteterne fra afdelingerne i Grenaa, Fredericia og Århus nu i én enhed. Det nye samlede kontor skal fungere som et kraftfuldt midtpunkt i den fortsatte vækst og internationalisering af virksomheden, siger Hans Schneider CEO i All NRG.

- Kontoret i Fredericia flytter aktiviteten til Århus. Fremadrettet skal kompetencerne i ingeniørafdelingen fungere som et internt kompetencecenter med specialviden inden for højspænding og mekanik. Det vil der i stigende grad blive brug for, når vi fremadrettet skal indgå i større projekter både inden for vind- og solenergi, fortsætter han.

- Ressource- og projektkontoret i Grenaa vil fungere som hidtil i den kommende højsæson, men vil fra oktober 2018 ligeledes fortsætte sin aktivitet fra Århus-kontoret. Sammenlægningen af firmaets kontorer sker som et led i styrkelsen af hele organisationen. Det er et klart signal til vores kunder om All NRG’s vilje til at agere på markedets krav om optimering og evne til at byde professionelt ind på større projekter, uddyber Hans Schneider.

- Ved at samle de dygtige specialkompetencer, der i dag er fordelt på flere kontorer, i ét samlet kraftcenter, kan vi optimere vækstfokus på de tre tilbageværende danske lokationer i Århus, Skive og Esbjerg, hver med deres unikke specialeområde, afslutter Hans Schneider.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078