23948sdkhjf

JHM-Moldow skifter navn

Fabrikken vil fremover hedde Moldow A/S. Navneskiftet sker blandt andet for at underbygge en fortsat internationalisering af aktiviteterne.
Da Jørgen Hansen Maskinfabrik A/S (JHM) i 2003 overtog Moldow Systems A/S, fusionerede to stærke brands med hvert sit markedsfokus – JHM primært på det danske og Moldow på de internationale markeder.

Efter syv år, hvor kunderne har vænnet sig til sammenlægningen, er tiden nu kommet til et navneskifte, som træder i kraft med virkning fra årsskiftet.

Salgschef Søren Olesen fortæller, at valget er faldet på Moldow A/S, fordi en stor del af aktiviteterne foregår på eksportmarkederne. Navneskiftet skal således være med til at underbygge firmaets internationalisering og lette kommunikationen med omverdenen.

Samtidig benyttes lejligheden til at fusionere datterselskabet Redenco ApS ind i Moldow. Redenco har hidtil stået selvstændigt for markedsføringen af filterposer, filtermaterialer og service, men fremover vil disse aktiviteter altså blive varetaget i regi af moderselskabet.

Om virksomheden
Moldow A/S beskæftiger knap 100 medarbejdere og leverer filtersystemer, maleanlæg, ventilationsanlæg og industriventilatorer over hele verden.

De to oprindelse selskaber – Moldow og Jørgen Hansen Maskinfabrik – er etableret i henholdsvis 1921 og 1960.

Virksomheden er i dag ejet af Genua A/S og Hoffmann Capital A/S samt Holsted Invest A/S, som er de oprindelige ejere af Jørgen Hansen Maskinfabrik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095