23948sdkhjf

Kvalitetspris til EUC Vest

Medarbejderne og ledelsen på EUC Vest har i år fået en ekstra julegave. Den store sydvestjyske erhvervsskole har nemlig netop modtaget kvalitetsprisen ”Recognized for Excellence”.
EUC Vest består dels af Teknisk Gymnasium og Teknisk Skole med over 2.000 årselever, og dels Kursuscenter Vest med flere end 20.000 kursister om året. Skolen er arbejdsplads for 330 ansatte, som er spredt ud over flere afdelinger i Esbjerg.

I de sidste fem år har skolen arbejdet systematisk med at skabe en forbedrings- og forandringskultur i alle dele af organisationen. Dette arbejde belønnes nu med prisen ”Recognized for Excellence” i regi af Kvalitetsprisen for den Offentlige Sektor.

Kvalitetsarbejdet betaler sig
Et såkaldt assessorteam udpeget af Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling har kigget på, hvor langt skolen er nået med kvalitetsudviklingen ud fra den såkaldte EFQM-model.

- Vi er blevet målt og vejet og har modtaget Excellence-prisen med hele 4 ud af 5 stjerner. Det er vi naturligvis meget glade for, da det tydeliggør, at vi gennem vores meget dygtige og engagerede medarbejdere og ledere formår at opnå rigtig flotte resultater. Desuden bekræftes det gennem denne pris, at vi som uddannelsesinstitution og offentlig virksomhed styrer efter de rigtige parametre, og at det store arbejde med kvalitetsudviklingen, som alle dele af organisationen bidrager til, virkelig betaler sig, siger direktør ved EUC Vest, Peter Amstrup.

Plads til forbedringer
I assessorteamets rapport er der, sammen med stor ros til EUC Vest, givet nogle forslag til forbedringer.

- Det er rigtig godt, at vi sammen med den store anerkendelse for det arbejde, vi har udført de sidste år, får konstruktive forslag til forbedringer, vi kan arbejde med de kommende år. På den måde kommer Excellence-prisen til at have stor værdi for vores fremtidige udvikling, siger Peter Amstrup afsluttende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07