23948sdkhjf

Gå-hjem-møde om rekruttering og opkvalificering

EUC Vest afholder gå-hjem-møde mandag den 31. marts. På dette fyraftensmøde sættes der fokus på rekruttering af arbejdskraft fra Tyskland og opkvalificering af medarbejderne, inden de starter på en dansk arbejdsplads.
I dag mangler både private og offentlige arbejdsgivere ledige hænder og kvalificeret arbejdskraft. Flere og flere virksomheder i Danmark vælger at rekruttere udenlandsk arbejdskraft. Det kan være vanskeligt at overskue reglerne, og mange virksomheder føler det som en stor administrativ byrde at skaffe udenlandske medarbejdere.

På mødet vil der blive orienteret om rekrutteringsprocessen og givet eksempler på rekruttering indenfor blandt andet metalbranchen og sundhedssektoren samt kontakten til danske myndigheder herunder oprettelse af skattekort, cpr.nr. og lønkonto.

KursusCenter Vest vil orientere om mulighederne for opkvalificering af medarbejdernes faglige kvalifikationer og danskkundskaber. Herunder også mulighederne for arbejdsmarkedsfinansieret undervisning. Alle med interesse for rekruttering samt udvikling af udenlandsk arbejdskraft kan deltage. Arrangementet er gratis.

Tidspunkt: Mandag d. 31. marts 2008 kl. 15-17.30
Sted: (Glassalen) EUC Vest, Sp. Møllevej 72, 6700 Esbjerg
Tilmelding: http://www.kursuscentervest.dk eller tlf.: 7913 4590
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 28 marts kl. 10.00

Kilde: EUC Vest - http://www.kursuscentervest.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127