23948sdkhjf

Maskinfabrikken esko opkøber Brovst Maskinfabrik

Ejer og administrerende direktør i Maskinfabrikken esko er glad for udvidelsen, der er et naturligt trin i en kundefokuseret vækststrategi.
Jørgen Esko Nielsen stiftede i 1946 virksomheden, der siden er vokset og udvidet frem til i dag, hvor Søren Esko Nielsen er ene-ejer og direktør.

Og pr. 3. januar 2011 udvides kapaciteten og medarbejderstaben med opkøbet af Brovst Maskinfabrik, der er startet i 2007 af Morten Gade og Samuel Rønn.

Kunder får konkret gavn af udvidelsen
- Brovst Maskinfabrik har kompetencer, produktionsfaciliteter og medarbejdere, som passer rigtig godt til vores virksomhed, siger Søren Esko Nielsen.

- Og kunderne får nu en stærk samarbejdspartner med mange strenge at spille på, fordi vores kapacitet og udviklingskompetencer nu er gearet til større fleksibilitet, tilføjer han.

Maskinfabrikken esko har et mål om at vokse inden for kundespecifik produktudvikling og hurtig klargøring til produktion, som for virksomhedens kunder er helt afgørende.

Parathed og fleksibilitet
Hos esko er man vant til at håndtere opgaver, der skal leveres ekspres, præcist og på et hvilket som helst sted i Europa eller et andet kontinent.

- For vores meget loyale kunder - som blandt andet tæller rederier, offshore-industri, værfter, flymotorproducenter og større industrivirksomheder - kan alt lade sig gøre hos esko. Dvs., at vi udvikler, tegner og producerer den unikke maskindel i løbet af få timer og afleverer den med kurér, fly eller egen montør på aftalt klokkeslæt, understreger Søren Esko Nielsen.

Maskinfabrikken esko vil allerede i første uge af 2011 være på plads med de nye produktionsfaciliteter i gang og produktionsdygtige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112