23948sdkhjf

Maskinfabrikken Esko er flyttet i nyt

1.500 kvadratmeter på to lokationer i Aalborg er blevet skiftet ud med 4.500 kvadratmeter samlet på én lokation i Støvring godt 25 km længere mod syd.

- Vi er flyttet for at sammenlægge vores smedeafdeling og maskinværksted under ét tag, forklarer direktør Søren Esko Nielsen.

- Vi har haft akut pladsmangel igennem en længere periode, hvor vi har ledt efter større faciliteter. Ved at sammenlægge vores afdelinger har vi fået et bedre produktionsflow og en bedre planlægning, uddyber han.

Selve flytningen blev gennemført i november, hvor maskinpark og andet inventar blev fragtet mod syd, og hele produktionsapparatet er atter i fuld drift.

Plast til nyt drejecenter
I de nye lokaler er der ikke blot plads til vækst – der er også blevet plads til en ny maskine.

- Vi har investeret i en Okuma Multus U4000 Multitasking CNC-maskine. Den kan dreje cirka ø500 og 2.000 mm i længden. Vi har en, der stort set er magen til, men den er kun 1½ meter lang. Den nye er derudover udstyret med 80 værktøjer, fortæller Søren Esko Nielsen.

Maskinfabrikkens drejekapacitet er dermed blevet kraftigt forøget.

- Vi har øget vores kapacitet en del, og det var også en af grundene til, at vi flyttede, fordi vi ikke havde plads til den nye maskine, lyder det fra Søren Esko Nielsen.

Med flytningen er der rigeligt plads at brede sig på, og den nordjyske maskinfabrik er sikret et godt stykke ud i fremtiden.

- Der er plads til udvidelse senere. Lige nu bruger vi kun cirka de 3.500 kvadratmeter, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11