23948sdkhjf

Sealing System er flyttet under ét tag

Et farvel til beliggenheden i Skovlund betyder, at virksomheden Sealing System kan have alle kvadratmetre samlet på én adresse

Der er nu 5200 kvadratmeter under tag til virksomheden Sealing System, efter de har flyttet hele virksomheden ind på samme adresse i Grindsted. Det er status efter flytningen 1. september.

Tidligere havde virksomheden lokaler i Skovlund, som var fordelt på tre forskellige adresser. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Vi var faktisk klar til at bygge en helt ny fabrik i Skovlund. Men så opstod muligheden for at købe denne adresse, og så slog vi til, siger medejer Kjeld Østergaard Jensen til avisen.

Flytningen til Grindsted - frem for at bygge nyt i Skovlund - sker, efter Billund Kommune solgte det, der er Sealing Systems nye lokaler. Den mulighed glæder medejeren sig over.

- Beliggenheden her i Grindsted er meget bedre, fordi vi dermed ligger tættere på de store indfaldsveje. Jeg har intet dårligt at sige om Skovlund, men beliggenheden er bare bedre her, siger Kjeld Østergaard Jensen til Vejle Amts Folkeblad.

Sealing System producerer løsninger til pakkesystemer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094