23948sdkhjf

Dansk teknologivirksomhed køber svensk underleverandør

Fom Technologies overtager det svenske produktionsselskab Industrikonsult AB, der har hjemme i Helsingborg.

Dermed sikrer Fom Technologies sig bedre kontrol over selskabets leverandørkæde og over en af selskabets vigtigste underleverandører.

På sigt forventer den danske virksomhed, at det vil føre til lavere produktionsomkostninger, hurtigere udvikling af nye produkter samt en endnu stærkere kvalitetskontrol.

Den samlede købesum udgør 5,85 mio. svenske kr. svarende til 3,74 mio. danske kr.

- Vi er begejstrede over muligheden for at kombinere Foms eksisterende viden og organisation med den ekspertise og indsigt, som vores kommende kollegaer hos Industrikonsult har. Vi er overbeviste om, at kombinationen med en af vores vigtige underleverandører vil medvirke til at styrke Fom og vores tilbud til markedet, udtaler CEO i Fom Technologies, Michael Stadi.

Rickard Tapper, grundlægger og administrerende direktør i Industrikonsult, supplerer:

- I dag begynder Industrikonsult-teamet den næste fase af vores rejse ved at slutte os til Fom Technologies. Fom er en kunde, som vi kender indgående, og vi ser mange nye spændende muligheder ved at kombinere de to organisationer.

Industrikonsult vil blive konsolideret i Fom Technologies regnskab fra den 1. juli 2024 og fremad.

Fom Technologies er leverandør af slot die coating-maskiner, som bruges ved udforskning og udvikling af nye produkter af materialer, som skal have en særlig egenskab.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094