23948sdkhjf

Egholm Maskiner solgt til Nilfisk

Den vestjyske maskinproducent skal styrke Nilfisk-Advance’ produktsortiment.
Med købet af Egholm vil Nilfisk-Advance styrke sit tilbud i markedet for udendørs rengøring og vedligehold, og det forventes at resultere i betydelig vækst i dette marked. Overtagelsen effektueres den 3. januar 2011.

- Dette opkøb giver os mulighed for at tage et vigtigt skridt fremad i markedet for udendørs rengøring og vedligehold, specielt hos kommuner, rengøringsselskaber og større boligselskaber med behov for udstyr af høj kvalitet til at varetage en række af de udendørs opgaver, siger Jørgen Jensen, administrerende direktør Nilfisk-Advance.

Fortsætter som selvstændig enhed
Egholm er beliggende i Lemvig og blev grundlagt i 1992 af Kaj og Jens Christian Egholm. Virksomheden beskæftiger i dag 80 medarbejdere, og dens produkter sælges i 14 forskellige europæiske lande. Specialet er kompakte udendørs maskiner, som er meget alsidige og nemme at bruge.

Egholm vil fortsætte som en selvstændig enhed i Nilfisk-Advance Gruppen under ledelse af den nuværende administrerende direktør Lars Jørgensen.

- Vi er meget glade for at se Egholm blive en del af Nilfisk-Advance familien. Med Nilfisk-Advance´ professionelle og globale salgskanaler og bagvedliggende organisation vil Egholm være i stand til at udnytte sit vækstpotentiale i både eksisterende og nye markeder i Europa og Asien, siger nuværende ejere Kaj og Jens Christian Egholm.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109