23948sdkhjf

Door System tørster efter arbejdskraft

Den østjyske dørproducent har akut brug for smede og svejsere.

Hos Door System i Hasselager er ordrebogen fyldt, og der er akut behov for ekstra arbejdskraft for at honorere efterspørgslen og holde gang i væksten. Men det er svært for virksomheden at skaffe den rette arbejdskraft, og det hæmmer væksten, hvis det ikke lykkes at få fat i flere folk. Det skriver Door System i en pressemeddelelse.

- Vi søger rustfri smede, CO2-svejsere og TIG-svejsere, ja generelt faglærte med metalbaggrund. Vi kan også godt bruge flere montører. Det er faktisk hele vejen rundt. Der er jo nærmest ingen respons på jobannoncer, og henvendelse til Dansk Metal i Århus, Silkeborg og Horsens har heller ikke givet noget. Vi er virkelig udfordret på faglært arbejdskraft, fortæller Johnny Brønd, produktionschef hos Door System.

- Det er helt afgørende for os, at vi er konkurrencedygtige, så vi kan bevare de danske arbejdspladser. Vi har en stærk produktion i Hasselager med dygtige folk, der leverer høj kvalitet hver dag med stor fleksibilitet – det sætter kunderne pris på, og det er derfor, de bliver ved med at købe hos os. Men det handler også om at have de rigtige maskiner og en optimal produktion, og vi investerer løbende i nye maskiner og ny teknologi for at fastholde en stærk konkurrenceevne og en høj kvalitet i dørløsningerne, fortæller Johnny Brønd.

Senest har Door System investeret i to nye bukkemaskiner, hvor man opnår en bedre finish og øger fleksibiliteten og kapaciteten. De nye maskiner har større præcision i bukkearbejdet, og selve bukkene går også hurtigere. Samtidig er maskinerne forberedt til, at der kan kobles en robot på, så virksomheden sikrer sig i forhold til den teknologiske udvikling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094