23948sdkhjf

Dansk ventilatorvirksomhed går ind i Sverige

Den danske ventilatorvirksomhed BarkerBille har indstillet sigtekornet på Sverige som det næste marked for salg af deres industriventilatorer.

– Med den store og betydningsfulde industrisektor, der er i Sverige, ser vi det som et marked med stort potentiale for vores industriventilatorer og lyddæmpere, forklarer general manager hos BarkerBille, Flemming Bille.

– I Danmark er BarkerBille den absolut største leverandør af ventilatorer til førende ingeniørvirksomheder indenfor især fødevare-, medicinal-, energi-, fiskefoder- og petfood-segmenterne, og set i lyset af at Sverige må betragtes som Skandinaviens industrilokomotiv, er vi overbeviste om, at svensk industri kan drage fordel af vores gennemprøvede opsvejste ventilatorer med markedets bedste virkningsgrad og vores brede og alsidige produktprogram, fortsætter han.

BarkerBille har derfor netop ansat en medarbejder, som skal udvikle det svenske marked. Jesper Thue Bloch hedder manden, der skal varetage denne opgave, og han har stor erfaring med teknisk salg til netop det svenske marked.

Hos BarkerBille er 50 års erfaring og ekspertise fra de tre store danske ventilatorvirksomheder Barker Jørgensen, B.Bille og Moldows ventilator-afdeling, som i 2016 blev fusioneret, samlet.

BarkerBilles danske kontorer og produktionsfaciliteter ligger i Ballerup og Holsted, mens kunderne også kan købe ventilatorer fra virksomhedens kinesiske selskab i Ningbo, Kina:

– Vores fokus er at finde løsninger, hvor vores kunders behov er i centrum, og derfor leverer vi også ventilatorer og lyddæmpere fra Kina til de kunder, som bygger anlæg i den del af verden. Det er vigtigt for os, at det er den samme kvalitet og service, som tilbydes i Kina som i Europa, forklarer Flemming Bille.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094