23948sdkhjf

Motorgigant vil udfordre OEM-markedet

Efter Nidecs overtagelse af Leroy-Somers danske og skandinaviske afdelinger varsler disse nu en meget mere aktiv og udfordrende tilgang til specielt OEM-markedet

Nidec-koncernen, der blev startet af fire ingeniører i en japansk garage for 40 år siden, er på få årtier vokset til en af de helt store globale spillere, med ejerskabet af over 300 virksomheder og mere end 110.000 medarbejdere på verdensplan.

Sidste år producerede Nidec-koncernen således ikke mindre end 5.000.000.000 elmotorer – lige fra små præcisionsmotorer til industrielle elmotorer og generatorer. Det skriver Nidec i en pressemeddelelse.

– Efter at Leroy-Somer i Danmark blev overtaget af Nidec, har vi ændret på vores tilgang til markedet og måden, vi sælger og opererer på. Specielt på OEM-markedet, hvor vi nu vil opleves meget mere kontante og konkurrencemindede, fortæller salgsdirektør Claus Bergø fra Leroy-Somer i Odense.

Helt konkret vil man ifølge salgsdirektøren opleve Leroy-Somer betydeligt mere konkurrencedygtig på standard-motorprogrammerne efter filosofien: ”Nye priser, samme kvalitet – test os”.

Hertil kommer tilbuddet om hurtig levering fra lager eller kort produktions- og leveringstid.

– Vi har store forventninger på specielt OEM-markedet, hvor vi nu virkelig kan matche kundernes ønsker og forventninger til pris, kvalitet og ikke mindst levering, fortæller Claus Bergø.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08