23948sdkhjf

Nyt om navne: AGV Scandinavia styrker salget

42-årige Søren Rosendal er tiltrådt i en nyoprettet stilling som salgschef hos AGV Scandinavia.

Søren Rosendal har base i Herning, får aktionsradius i hele Skandinavien og skal fortsætte og udbygge salget af AGV-løsninger. Det skriver AGV Scandinavia i en pressemeddelelse.

AGV Scandinavia er etableret mellem truckvirksomheden N.C. Nielsen i Balling og robotvirksomheden Bila på Mors. Selskabet oplever en stigende efterspørgsel efter fuldautomatiske og førerløse AGV-løsninger, og det er planen af fortsætte den trend med Søren Rosendal.

Søren Rosendal kommer med stor erfaring fra Still Danmark, hvor han begyndte sin karriere i 2006, og tre års erfaring som distriktschef hos Toyota Material Handling. I det nye job hos AGV Scandinavia kan Søren Rosendal derfor trække på sin erfaring inden for stort set alle typer truck.

– Det kræver faglige kompetencer, et stort netværk og en dyb indsigt i branchen at vejlede kunderne. Med Søren Rosendal har vi fundet den helt rette mand på posten. Vi glæder os meget til at tage imod Søren og nyde godt af hans mangeårige erfaring med at udvikle værdiskabende AGV-løsninger, udtaler administrerende direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094