23948sdkhjf

Softwareleverandør lander tysk storkunde

Maskinproducenten Trumpf har valgt SpaceClaim som 3D Direct Modeling løsning for deres kunder.
- Efter en meget grundig evaluering, fandt vi SpaceClaim Engineer's 3D modellerings- og redigeringskapacitet, og især dens tyndpladefunktioner, kombineret med sin hurtige indlæringskurve og brugervenlighed, som den bedste løsning til at hjælpe vores kunder med at manipulere geometrier for fremstilling og få deres produkter hurtigere på markedet, siger Burke Doar, vice president for salg og marketing, Trumpf Inc.

Trumpf-koncernen har 57 datterselskaber i mere end 26 lande med næsten 8.000 ansatte og er en af verdens førende inden for tyndpladeforarbejdnings-maskiner og industrielle lasere med en bred vifte af maskiner og el-værktøj.

- Vi er beærede over at være blevet valgt af Trumpf som deres næste generation af 3D-modelleringsapplikation, siger Chris Randles, SpaceClaim’s præsident og CEO.

- Trumpf er førende inden for værktøjsmaskiner til produktion, og globalt er Trumpf’s navn forbundet med hurtig og fleksibel pladebearbejdning, ingeniørarbejde af høj kvalitet og en enestående teknologi. SpaceClaim's moderne design, brugervenlighed, kraftfulde modelleringskapaciteter og CAD-neutrale tilgang gør det ideelt til at hjælpe med at forbedre produktiviteten og time-to-market i fremstillingssektoren, hvor omkostningerne og brugen af traditionelle CAD-systemer har begrænset den brede udvidelse af 3D. Innovation i design af værktøjsmaskiner - med henblik på at øge fleksibiliteten og gennemløbstid, kontrol af flere akser, eller optimering af operationer – skaber efterspørgsel på nyskabelser i 3D-CAD software. SpaceClaim er glade for at samarbejde med Trumpf om at bringe brugervenligt, men kraftfuld 3D-modelleringssoftware til sine kunder, fortsætter Chris Randles.

SpaceClaim har for nylig annonceret sin sjette udgivelse af sin software, SpaceClaim 2010. Selskabet har udvidet brugen af 3D som et værktøj for ingeniører, der beskæftiger sig med udvikling af nye produkter og tidlig konceptudvikling samt forberedelse af geometri for fremstilling og beregningssoftware.

Direktør for den nordiske forhandler CADSYS, Ricco Busk, udtaler:

- Vi har kendt til aftalen med Trumpf i et stykke tid og har ventet med spændning på, at aftalen blev officiel, da vi jo også forhandler andre tyndpladeløsninger. Aftalen med Trumpf er med til at validere vores CAD pakke (SpaceClaim).

CADSYS Scandinavia ApS. ved Aalborg har den 26/10 inviteret til konference på Hotel Legoland i Billund, hvor der er deltagelse af en af grundlæggerne af SpaceClaim Michael Payne, der også har været medstifter af hhv. SolidWorks og ProEngineer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126