23948sdkhjf

Trumpf løb med Hermes Award 2020

Den tyske maskinproducent løb med Hermes Award, som oprindeligt skulle have være uddelt på årets Hannover Messe i april.

I stedet blev prisen uddelt den 14. juli, hvor Hannover Messe afholdt sin virtuelle messe ”Digital Days”.

Trumpf får prisen for sit Omlox-projekt, der er det første åben standard-projekt for placeringstjenester. Standarden kombinerer alle tilgængelige lokaltionsservicer, som UWB, WLAN, BLE, GPS og 5G, og overfører disse til et ensartet koordinat-referencesystem.

- Hvert år anerkender Hermes Award et exceptionelt, innovativt produkt. I år har vi også fundet en værdig prisvinder blandt adskillige ansøgere: Trumpf viser vejen mod et alsidigt, standardiseret og fleksibelt produktionsmiljø. Udviklet sammen med 60 industrielle virksomheder, er det den første åbne og indbyrdes kompatible standard til lokationsservicer. Den integrerbare løsning gør det lettere at bruge hardware og software fra forskellige producenter, helt op til plug-and-play, et skridt som virksomheder konstant vurderer som meget nyttigt, siger Reimund Neugebauer, president for Fraunhofer-Gesellschaft, og formand for juryen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.265