23948sdkhjf

Victor A/S udvider med produktion af rustfri emner

Victor A/S ansætter og udvider forretningen med en afdeling udelukkende til produktion af rustfri emner.
I juli måned hentede LR Marine en millionordre på rør til en russisk nybygning fra Nordic Yards. Det har betydet, at Victor A/S nu må ansætte og udvide, da virksomheden har del i ordren.

- Vores andel af ordren er på mere end fem millioner kroner, så det betyder rigtig meget for os. Med nyansættelserne er vi nu oppe på ca. 50 medarbejdere, og vi har fuld beskæftigelse til denne bemanding helt frem til april 2011, fortæller direktør Ole Nygaard til Nordjyske.dk.

Selvkørende afdeling til produktion af rustfri emner
- Vi indretter os med en ny selvkørende afdeling udelukkende til produktion af rustfri emner. Det er vigtigt, at rustfri produktion holdes adskilt fra den almindelige produktion for at undgå afsmitning fra sort stål, fortæller Ole Nygaard, der har udvidet virksomhedens lejemål hos FME med 824 m2.

Kvadratmeter, der skal benyttes til produktionen af rustfri rør til den russiske kemikalietanker, der er under bygning i Tyskland.

Ole Nygaard ser gode muligheder i den nye afdeling trods mange aktører og hård konkurrence på markedet.

Godt i gang efter krisen
Ud over ordren på rustfri rør er Victor A/S i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på 15 lagertanke til et kraftværk, der er under opførelse på Malta. Dertil kommer en række mindre ordre.

- Vi er faktisk kommet rigtig godt i gang efter finanskrisen, slutter Ole Nygaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094