23948sdkhjf

Fortsat hårde betingelser for DanTruck

Første halvår gav nyt millionunderskud, og DanTruck sænker nu forventningerne til resten af 2010.
DanTrucks omsætning blev 57,6 mio. kr. i første halvår mod 102,0 mio. kr. i samme periode sidste år, hvilket er et fald på 43 %.

Resultat før skat blev et underskud på 13,3 mio. kr. mod et underskud på 29,8 mio. kr. i første halvår 2009.

Nedjusterer forventinger
- Det danske marked for salg af nye og brugte gaffeltruck er fortsat påvirket af tilbageholdenhed. De seneste statistiske data viser dog en bedring, således er ordreindgangen på nye gaffeltruck, samlet set, reduceret med 3 % i forhold til samme periode sidste år, hvor andet kvartal, isoleret set, viste en mindre vækst. I forlængelse af det vigende marked har DanTruck A/S´ ordreindgangen i første halvår været utilfredsstillende, skriver DanTruck i sit halvårsregnskab.

Heller ikke på eksportmarkederne har første halvår vist afgørende bedring. I halvåret faldt salget med 22 %, og heller ikke på disse markeder har der været en tilfredsstillende ordreindgang.

På den baggrund har DanTruck valgt at nedjustere forventningerne til resten af 2010. Nu forventer man et negativt resultat før skat i andet halvår 2010, mod tidligere udmeldt et mindre, men positivt resultat for hele året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078