23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Air Liquide Danmark A/S
Lars Arvid Strandberg, Sverige, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Air Liquide Danmark A/S udvikler og sælger industrigasser og applikationer inden for områderne industri, sygepleje, miljøbeskyttelse og elektronik.

Babcock & Wilcox Vølund A/S
Babcock & Wilcox Vølund A/S, leverandører af viden, teknologier og udstyr til forbrænding af affald og biomasse, har udnævnt Ingeniør Thomas Hopp, 37 år, til department manager for Gasification.

Thomas Hopp har været ansat i Babcock & Wilcox Vølund i 12 år, senest som leder for virksomhedens afdeling for Boiler Design.

Brynje A/S
Peter Hvilshøj er fratrådt som administrerende direktør for Brynje A/S til fordel for Poul Albert Christensen.

Brynje A/S er en af Danmarks førende producenter af sikkerhedsfodtøj.

Cubic-Modulsystem A/S
Lars Fournais, administrerende direktør i Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Jørgen Sillesen og Lone Duerlund er alle udtrådt af bestyrelsen. Kent Jørgen Lindberg, produktionsdirektør i Cubic-Modulsystem A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen.

CUBIC fremstiller moduler til opbygning af eltaver i lakeret eller rustfast stål og leverer blandt andet til fødevare-, medicinal-, offshore- og skibsindustrien.

Dansk eksportforening
Jørn Hansen er tiltrådt som senior sektor manager hos Dansk Eksportforening for at opbygge et nyt forretningsområde inden for offshoreindustrien. Her skal han gennem Danish Offshore Energy Group arbejde for at opbygge en platform for afsætningen af varer og services fra danske virksomheder til offshore-industrien.

Dexawave Energy ApS
Carl Henrik Jeppesen er indtrådt i bestyrelsen hos Dexawave Energy Aps.

Dexawave Energy udvikler og markedsfører teknologi til bølgekraftenergi.

DS Håndværk & Industri
Jani Lykke Methmann, chefkonsulent i DS Håndværk & Industri, er fra den 1. august 2010 udnævnt til underdirektør, mens Anne Vibeke Gregersen, advokat i DS Håndværk & Industri, er fra den 1. august 2010 udnævnt til juridisk chef.

DS Håndværk & Industri er Danmarks største arbejdgiver- og brancheforening inden for vvs-, smede- og maskinvirksomheder samt relaterede virksomheder.

Global Wind System Holding ApS
Henrik Ørbekker er fratrådt som direktionsmedlem for Global Wind System Holding ApS til fordel for Olav Damkiær-Classen.

Lindoe Offshore Renewables Center – LORC
Lindoe Offshore Renewables Center – LORC – har udpeget tidligere EU-kommissær og fødevareminister Mariann Fischer Boel som formand for LORC Rådet, der vil spille en central rolle i den historiske turn-around på Lindøværftet.

ME-FA A/S
Torben Sørensen, administrerende direktør i B18-1 A/S, Michael Buxbom Heé, Jesper Uggerhøj og Michael Zøhner-Pedersen er alle udtrådt af bestyrelsen. Martin Michael Ebinger, Tyskland, Armin Renz, Tyskland og Helmut Werner Dieter Spiegel, Tyskland, er alle indtrådt som medlem af bestyrelsen.

ME-FA producerer postkasser og postkassesystemer i metal, stål og plastik.

OTIS A/S
Dennis Hollender, 31 år, er tiltrådt som finansdirektør i Otis med ansvar for Danmark og Norge, hvor han er ansvarlig for den generelle ledelse af finans- og økonomifunktionen.

OTIS leverer et omfattende program af elevatorer, rulletrapper og rullefortove fra OTIS´ fabrikker verden over.

Otto Schachner ApS
Otto Herreborg Schachner, Niels Otto Herreborg Schachner og Niels Uhrskov Larsen er i bestyrelsen for Otto Schachner ApS blevet udskiftet med Sergey Shiryaev, Albert Gilyaev og Miroslav Rous. Niels Otto Herreborg Schachner er samtidig udtrådt af direktionen, hvorefter Jan Lund er tiltrådt som administrerende direktør.

Otto Schachner ApS forhandler personlige værnemidler - eller personlige sikkerhedsprodukter – såsom arbejdshandsker, knæskånere og svejsebeskyttelsesudstyr samt en lang række kvalitetsprodukter inden for høreværn, øjenværn, åndedrætsværn, faldsikringsudstyr, sikkerheds-beklædning samt arbejds- og sikkerhedssko fra flere af Europas største producenter.

Union Engineering A/S
Carsten Riisberg Lund, vice president i FLSmidth A/S, og Per Rud Jørgensen er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen. Udtrådt af bestyrelsen er Erik Balleby Jensen.

Union Engineering er førende indenfor CO2-teknologi og udvikler og sælger CO2-anlæg til drikkevareindustrien og andre industrivirksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093