23948sdkhjf

Det sker: Viden afgørende for konkurrence-evnen

AluCluster og Bevola A/S afholder temamøde om CE-mærkning torsdag den 26. august.
- Opsvinget er så småt ved at få fat i store dele af dansk industri, hvor der rapporteres om stigende efterspørgsel. Netop derfor er det vigtigt, at virksomhedens centrale personer gør sig klar til at møde de udfordringer, der venter lige om hjørnet. At have den nødvendige viden og være klar, ja, det er halvdelen af det at være konkurrencedygtig, siger produktionsingeniør Michael Nedergaard, der er forretningsudvikler i videncentret AluCluster.

I samarbejde med Ringsted-virksomheden Bevola A/S gennemfører AluCluster et temamøde, hvor omdrejningspunktet er den CE-mærkning, der forventes gennemført i 2011. Mærkningen omhandler komponenter og konstruktioner i aluminium. CE-mærkningen er en naturlig opfølgning på indførelsen af nye europæiske normer for konstruktion og design af bygge- og anlægskonstruktioner.

Virksomhedsrundvisning
Ved temamødet, der foregår i Ringsted torsdag den 26. august fra kl. 9-14, får deltagerne en viden om kravene til indkøb og dokumentation, udførelsesklasser, uddannelsesmæssige kompetencer og svejseprocedurer samt forberedelse til CE-mærkning.

Svejseingeniør og projektchef hos Dansk Standard Jørgen Hagelund og salgschef Lars Holmberg fra Force Technology præsenterer oplæg med titlerne:

”1090-1 Fabrikskontrol og CE-mærkning og 1090-3 samt udførselskrav til værkstedet”

”Praktiske produktionserfaringer med DS/EN 1090”

Efter frokost er der en orientering og rundvisning på Bevola A/S. Virksomheden har sit afsæt i leverancer af delkomponenter til transportbranchen, og har i dag en stor produktion af konstruktioner og komponenter i aluminium til et bredt udsnit af industrien.

Prisen for at deltage i arrangementet er 500 kr. eksklusive moms.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078