23948sdkhjf

Direktørskifte i Bevola

Per Egil Holm er tiltrådt som ny administrerende direktør i Bevola. Han kommer fra Bevola Norge og skal stå i spidsen for udviklingen af Bevolas strategi for de kommende år. Han skal blandt andet skabe et stærkere fokus på markederne i Danmark, Norge og Sverige.

Samtidig stopper Steen Hagelskjær, som har været administrerende direktør i Bevola siden 2015.

 - Bevola skal være den foretrukne partner for transportbranchen i Skandinavien, hedder det i en pressemeddelelse, som Bevolas bestyrelse har sendt ud.

- En ny fremadrettet strategi er nu lanceret. Den skal være med til at skabe muligheder for spændende produktserier, nye koncepter og tættere samarbejde med vores kunder og leverandører.

- Profilen vil blive styrket gennem et øget fokus på digitalisering og modernisering af virksomhedens processer for at skabe en mere værdiskabende brugeroplevelse for alle interessenter.

- Med inddragelse af vores kompetente medarbejdere, leverandører og kunder vil vi skabe en fælles platform, der leverer interessante løsninger for vores kunder og en øget rentabilitet for Bevola på tværs af afdelinger og landegrænser, slutter meddelelsen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093