23948sdkhjf

AEB-robotten Mario præsenteres for første gang på Automatik 2010

Automatik 2010: På Automatik 2010 præsenterer Diatom i Hvidovre for første gang i Danmark den nye Cartesian robot fra AEB Robotics. Robotten, der også kaldes Mario (WRL200) er en lille, fleksibel og prisbillig robot, som er ideel til at dispensere væsker.
Mario er blevet specielt designet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at dispensere væsker let, hurtigt og præcist. Ved mange produktionsprocesser er der i dag krav om gentagen dosering af lim, silikone eller andre væsker, hvilket er ekstremt vanskeligt at gøre manuelt.

Arbejdsprogrammet for selv de mest komplicerede stier er nemt at benytte med Mario, enten ved at indtaste arbejdsgangen i en tabel eller direkte ind i 3D grafen. Herefter udføres de gnidningsløst og regelmæssigt, og selv minimale mængder af det mest flydende lim kan doseres optimalt.

Mario kan kombinere stor fleksibilitet med brugervenlige programmer og nem anvendelse. Det betyder, at robotten ud over dispensering af væsker også kan udføre mange andre arbejdsopgaver som fx svejsning, og fræsning under forudsætning af, at udstyret og programmeringen er korrekt. Den nye egenudviklede software (Mario SW) giver forbindelse til robotten via en pc, så dens konfigurationsparametre kan ændres og udstyr diagnosticeres. Det er nemt og intuitivt at oprette og ændre i systemets programmer.

Mario (WRL200) afspejler helt filosofien bag AEB Robotics ved at give en effektiv produktionsløsning til alle virksomheder, der ønsker at udnytte alle de fordele, som automatisering kan tilbyde. Mod en overkommelig investering i Mario kan også små virksomheder forbedre deres egne produktionsprocesser.

Mød Diatom på stand nummer B 1324.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094