23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Hydra Tech A/S
Kim Buchwald har overtaget Bernd Petersens post som bestyrelsesformand for Hydra Tech A/S.

Hydra Tech er verdens største producent af DNV-godkendte hydrauliske cylindre og har produktion i Danmark og Kina samt salgskontor i Singapore

Power-Flex ApS
Anders Christen Obel er udtrådt af bestyrelsen for Power-Flex ApS. Henriette Zeuthen Obel er herefter indtrådt.

Power-Flex står for salg, rådgivning og projektering af kranudstyr samt rådgivning omkring fleksible energioverførsler.

Rambøll A/S
Paredes-Pinzón (Esbjerg) er forfremmet til projektchef i Rambøll Energis globale Vind Division. Han har været ansat i afdelingen i Esbjerg siden 2005, hvor han har arbejdet med offshore vindmøller med fokus på finite element analyser og modellering.

Desuden er Jens Christian Kærn (Rødovre) udnævnt til chefkonsulent i Rambøll Energis globale Vind Division. Han har en ph.d.-grad i konstruktioner og har gennem sin karriere arbejdet med stålkonstruktioner samt forskning og udvikling inden for konstruktionsanalyser.

Klaus Andersen (Esbjerg) er udnævnt til afdelingsleder i Rambøll Energis globale Vind division, hvor han skal være afdelingsleder for Rambølls vindafdeling i Esbjerg, hvor han har været ansat siden 2002.

Kim Steen Jensen (København) er udnævnt til projektchef i Rambøll Energi’s globale Vind division. Han har været ansat i vindafdelingen i Virum siden 2000.

Peter Heymann Andersen er udnævnt til direktør for Rambøll Energis globale Waste-to-Energy division. Peter har været afdelingsleder for en af Rambølls Waste-to-Energy afdelinger i Danmark siden 2001.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096