23948sdkhjf

Søn overtager sin fars smede- og stålvirksomhed

Sønnike er det friske, unge pust, der skal føre Højlund Production's arbejde inden for rustfrit, aluminium og sort stål videre, efter at faderen Kurt Højlund slipper tøjlerne.
Der er sket et generationsskifte i Højlund Production i Kondrup.

33-årige Thomas Højlund overtager den 23 år gamle virksomhed efter 61-årige Kurt Højlund.

Sønnike er med andre ord det unge, friske pust, der viderefører den virksomhed, som faderen så succesfuldt har bygget op.

Thomas Højlund, der har 12 års erfaring i smedebranchen, er en mand, der er til at tale med. Han går ind for en tæt dialog med kunden og opfølgning af opgaven ligger naturligt for ham.

Tæller smede-arbejde, rustfrit, alu og produktion af inventar
Familieforetagendets erfaringer tæller med i smede- og stålindustrien. Og Højlund Production tager gerne udfordringer op inden for alt i rustfrit, aluminium, sort stål med et hav af forskellige overfladebehandlinger herunder pulverlakering og galvanisering.

Firmaet har specialiseret sig i inventar til storkøkkener, hvor der produceres rustfri bordplader og andet køkkeninteriør, lige som der laves speciel tilretninger til fødevareindustrien.

Desuden har Højlund Production mange års erfaring indenfor fremstilling af udstyr til blandt andet transportbranchen, og har haft stor succes med et sammenklappeligt transportbur i stål, som anvendes i autobranchen. Også vaskerivogne til brug for sygehuse samt plejesektoren, rulleborde og rullevogne, samt altaner og afskærmninger til altaner i galvaniseret stål.

Højlund Production holder til på Kondrupvej 70 i Kondrup ved Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25